{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil Tamiya Toyota Blitz Supra 1994

1.066 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Kasper S
Mand | 40 år | Oprettet: 24. feb 2007


Bil Tamiya Toyota Blitz Supra

Årgang:
1994
Drivkraft:
Standard 540 motor.

Der sidder også en Carson fartregulator i, og resten af elektronikken bliver monteret, når det kommer hjem fra Hong Kong. Det er dog ikke meningen, at bilen skal køre.
Topfart
30 - 35 km/t, vil jeg tro.
Størrelse
1:10

Tamiya TA02 chassis.
Vægt
Her må jeg melde pas! Det er heller ikke væsentligt, ved denne bil.
Ekstraudstyr
Fartregulatoren!
Bemærkninger
Da jeg i midten af 90´erne fik min første rigtige R/C bil, blev det en Tamiya Toyota Bltiz Supra, da jeg altid har holdt af Toyota. Den blev købt "RTR" ved Computer & Hobby i Kolding, og var med Acoms pindestyring, Arlec lader og ditto batteri. Den blev desværre raseret, og jeg gik videre med TA03, Yokomo osv.

En december aften i 2010 sidder jeg, som så ofte før, og glor på Ebay. Der faldt jeg over nøjagtigt den samme bil; helt ny. Det er ren nostalgi, så den måtte jeg eje. Nu er den så blevet samlet, malet i de rigtige farver i Tamiya maling og er blevet dekoreret.
Havde jeg dengang vidst, hvor meget arbejde der var i, at sætte alle de klistermærker på, så havde min første sq nok stadig stået på hylden :)

Denneher skal bare stå til pynt, for det er sq ikke sikkert, jeg finder en magen til igen :)

Hvis nogen afviser, må I gerne skrive hvorfor. Jeg ved godt, at den er gammel, og at det ikke er det vilde kulfiber hightec. Jeg HAR været der, og købte denne for nostalgiens skyld - håber, at I tager godt imod den.
Kommentér på:
Bil Tamiya Toyota Blitz Supra
Annonce